Kindvriendelijke vakantie

Als de kinderen het naar hun zin hebben heb jij het ook!

Onze vakantievilla’s zijn stuk voor stuk kindvriendelijk. Er is natuurlijk dat geweldige zwembad waar de kinderen reikhalzend naar uitkijken, maar in de directe omgeving is veel overig vermaak voor kinderen. Elke villa is anders maar ze hebben in ieder geval allemaal een fijne keuken (goud waard!) en extra hulpjes als een vaatwasser en wasmachine. In sommige huizen is zelfs een stapelbed en kinderspeelgoed aanwezig! Voor de allerkleinsten kun je bij ons altijd een campingbedje (met kinderlakens) en kinderstoel bijboeken.

Kindvriendelijke uitjes aan de Costa Brava

De Costa Brava heeft veel te bieden voor gezinnen met kinderen. Er zijn activiteiten in alle soorten en maten, op elk uur van de dag en voor ieder weertype. Denk dan bijvoorbeeld aan een dag in een waterpretpark met tientallen glijbanen en attracties, een rondje racen over de kartbaan, een potje minigolf spelen of een leerzaam bezoek aan een groot vlinderpark met papegaaien en andere exotische dieren. Maar er is veel meer!

Uit eten met de kinderen

Dit kan heel goed! Het is in Spanje heel gewoon om de kinderen mee uit eten te nemen, dus bijna ieder restaurant heeft wel een kindermenu met kleurplaat en potloden. In veel gevallen zijn er zelfs complete speeltuinen bij het restaurant, of ze liggen aan het strand.

Autoreis met kinderen

De Costa Brava is prima per auto te bereiken. Toch kan een autorit veel energie vragen van kinderen. Hoe blijven ze zoet en rustig tijdens de reis? Zorg voor spelletjes, neem voldoende pauze en download vooraf wat films voor op de tablet. Zo blijft de sfeer op de achterbank ook gezellig. Lees meer over reizen met eigen auto

Kindvriendelijke uitjes