Reserveren & betalen

Reserveren kan snel en eenvoudig

Een vakantievilla boek je gemakkelijk online op onze website:

Stap 1: Kies een villa en selecteer een verblijfsperiode
Stap 2: Klik op BOEKEN, je wordt doorgestuurd naar het reserveringsformulier
Stap 3: Vul het aantal personen in, en selecteer eventueel extra services
Stap 4: Vul ook je persoonsgegevens in
Stap 5: Klik op BOEKEN en de reservering wordt verstuurd

Hulp nodig?
Start een Live Chat, bel (+34) 607 45 00 04 of stuur een mail naar [email protected]

Een bevestiging ontvang je per e-mail

Nadat wij jouw reserveringsaanvraag hebben ontvangen wordt de boeking goedgekeurd en sturen we je de reserveringsbevestiging per e-mail toe. (binnen 24 uur) Op je bevestiging vind je alle informatie over je boeking, inclusief kostenoverzicht en betaalgegevens. Je boeking is nu compleet.

Je betaalt in termijnen

Bij ons betaal je nooit alles vooraf, dat is ook helemaal niet nodig. Je betaalt je boeking via een bankoverschrijving en in drie termijnen:

 • 1e betaling: Binnen 7 dagen na reservering (ca. 35%)
 • 2e betaling: Uiterlijk 8 weken voor aankomst (ca. 35%)
 • 3e betaling: Bij aankomst in Spanje (ca.30%)

Waarborgsom

De waarborgsom betaal je bij aankomst in Spanje. De hoogte van de borg staat op je reserveringsbevestiging. Na vertrek (en indien alles in orde) wordt de borg snel geretourneerd, uiterlijk binnen 14 dagen.

Een optie aanvragen kan ook

Heb je een mooie villa gezien maar nog even bedenktijd nodig? Dat snappen we. Neem contact met ons op en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Zijn er nog vragen?

Is er iets onduidelijk of wil je weten welke villa het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

 • Kan ik ook gespreid betalen?

  Komt de eerste en/of tweede termijn je niet goed uit? We stellen ons flexibel op en kunnen in overleg een extra betaaltermijn met je afspreken. Neem hiervoor contact met ons op.

 • Hoe gaat de betaling bij aankomst?

  Bij aankomst betaal je het laatste bedrag, dit kan in contanten of via betaalkaart. (pin)

 • Is Bonvida betrouwbaar?

  Wij verhuren al meer dan 20 jaar luxe vakantievilla’s aan de Costa Brava, zijn hier gevestigd en hebben een ruime staat van dienst. We zijn geen grote maar wel een professionele verhuurder met veel ervaring en een breed netwerk. Onze villa’s hebben stuk voor stuk een eigen naam, worden exclusief door ons verhuurd en staan niet op websites van andere aanbieders. Met 60% vaste- en terugkerende gasten kunnen we gerust zeggen dat we een betrouwbare partij zijn die met veel passie heel het jaar door werkt aan de vakantie van velen. Twijfel je nog steeds? Bel ons dan gerust eens op! (+34) 607 45 00 04

Bekijk alle veelgestelde vragen