Auto huren

Auto huren

Een huurauto is handig

Kom je met het vliegtuig? Dan is het verstandig om een auto te huren. Onze villa’s liggen centraal maar eigen vervoer is praktisch, al is het maar voor de grote boodschappen. Daarnaast is er aan de Costa Brava veel te ontdekken en het zou jammer zijn als je dit moet missen.

Autohuur regel je eenvoudig online

Je kunt de auto het beste reserveren bij de vliegmaatschappij waarmee je reist, dat is het voordeligste. Bij aankomst in Spanje staat de auto voor je klaar op de luchthaven en op de vertrekdag lever je de auto daar ook weer in. Wel zo makkelijk. Er zijn ook aparte autoverhuurbedrijven zoals:

Een huurauto ter plaatse regelen kan ook

Mocht je tijdens je vakantie nog een extra auto nodig hebben dan kan dat plaatselijk (online) geregeld worden. In Roses zit het verhuurbedrijf Autorent welke naast allerlei soorten auto’s ook leuke scooters verhuren. Bezoek de website van Autorent Costa Brava voor alle informatie.

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Zijn er nog vragen?

Is er iets onduidelijk of wil je weten welke villa het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

  • Hoe lang is het vliegen naar de Costa Brava?

    De Costa Brava ligt op minder dan 2 uur vliegen vanuit Nederland, België of Duitsland.

  • Ik heb vertraging, wat moet ik doen?

    Het kan voorkomen dat je in een lange file terecht komt of dat je vliegtuig vertraging heeft. Dan arriveer je veel later dan gepland. Laat ons tijdig iets weten zodat we hiermee rekening kunnen houden. Aankomst is mogelijk tot 20:00 uur, latere aankomst kunnen extra kosten met zich meebrengen.

  • Is Bonvida aanwezig in Spanje?

    Ja, wij zijn permanent gevestigd aan de Costa Brava en zijn tijdens de vakantie je directe aanspreekpunt. Bij aankomst word je door ons persoonlijk ontvangen, en bij vragen zijn we voortdurend bereikbaar.

Bekijk alle veelgestelde vragen