Dichtstbijzijnde luchthavens

De Costa Brava ligt op minder dan 2 uur vliegen

Ideaal want met het vliegtuig ben je razendsnel (in maximaal twee uur) op de plaats van bestemming. Er gaan dagelijks vluchten vanuit verschillende steden en onze villa’s liggen in de buurt van de Spaanse vliegvelden.

Dichtstbijzijnde vliegvelden

 • Girona Airport (30-40 minuten)
 • Barcelona El Prat (90-120 minuten)
 • Perpignan-Frankrijk (60-80 minuten)

Waar vertrekken en met welke maatschappij?

Vanuit verschillende steden wordt dagelijks op zowel Girona als Barcelona gevlogen. Mits tijdig geboekt is een vliegticket niet duur en kan gemakkelijk online geboekt worden. We hebben de verschillende vliegmaatschappijen  voor je op een rijtje gezet:

Tip: Vergelijk verschillende vertrekplaatsen en maatschappijen voor extra voordeel.

Een huurauto is handig

Als je met het vliegtuig komt is het handig om een auto te huren. Onze villa’s zijn centraal gelegen maar eigen vervoer is makkelijk, al is het maar voor de grote boodschappen. Daarnaast is er veel te ontdekken in de omgeving, jammer als je dit zou missen.

Meer over auto huren

Tip: Sluit een reisverzekering af

Een ontspannen reis is belangrijk, kies daarom voor een passende reisverzekering. Als je onderweg onverhoopt pech hebt dan ben je er zeker van dat je zowel financieel als praktisch goed gedekt bent.

Meer over verzekeringen
Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Zijn er nog vragen?

Is er iets onduidelijk of wil je weten welke villa het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

 

 • Is de Costa Brava goed bereikbaar met eigen auto?

  Jazeker, en dat is voor velen een groot voordeel. Vanuit de Benelux-landen ligt de Costa Brava op ongeveer 1200-1400 kilometer afstand. 70% van onze gasten komt met eigen auto naar de Costa Brava en dat wordt als ideaal ervaren. Lees alle informatie op de pagina reizen met eigen auto

 • Ik heb vertraging, wat moet ik doen?

  Het kan voorkomen dat je in een lange file terecht komt of dat je vliegtuig vertraging heeft. Dan arriveer je veel later dan gepland. Laat ons tijdig iets weten zodat we hiermee rekening kunnen houden. Aankomst is mogelijk tot 20:00 uur, latere aankomst kunnen extra kosten met zich meebrengen.

 • Is Bonvida aanwezig in Spanje?

  Ja, wij zijn permanent gevestigd aan de Costa Brava en zijn tijdens de vakantie je directe aanspreekpunt. Bij aankomst word je door ons persoonlijk ontvangen, en bij vragen zijn we voortdurend bereikbaar.

Bekijk alle veelgestelde vragen