Ligging villa’s

Ligging villa’s

Weg van de massa maar toch dichtbij

Onze villa’s liggen in het noordelijke gedeelte van de Costa Brava, in de regio Alt Empordà. Het is het meest rustige en authentieke gebied maar heel centraal gelegen ten opzichte van prachtige stranden en mooie dorpen. Dit gebied is vanuit Nederland en België uitstekend te bereiken met eigen auto, maar als je liever wilt vliegen is dit ook goed mogelijk.

Kustplaatsen in overvloed

Langs de kustlijn liggen veel badplaatsen met Intieme baaien, verscholen tussen rotsen, of juist met een groot zandstrand wat ideaal is voor met de kinderen. Populaire plaatsen in de buurt zijn o.a. Cadaqués, El Port de la Selva, Llançà, Roses, Santa Margarita, Empuriabrava en L’Escala. Stuk voor stuk toplocaties met veel winkels en restaurants langs brede wandelboulevards.

Ook veel authentieke dorpen

Meer inlands liggen tal van mooie dorpen waar de tijd heeft stilgestaan, zoals Peralada en Besalú, met oude pleinen en smalle straten. Eromheen liggen wijnvelden en natuurgebieden met prachtige wandel – en fietsroutes.

Sfeervolle Spaanse Stadjes

Kleinere Spaanse steden als Figueres en Girona liggen op korte afstand, met een typische Rambla, een wekelijkse markt en veel bezienswaardigheden. Maar ook de metropool Barcelona is vanuit dit gedeelte van de Costa Brava perfect te bereiken.

Rust & Ruimte

Ben je op zoek naar volledige rust en privacy? Wij bieden een selectie luxe villa’s die zijn gelegen op het prestigieuze Torremirona Golf & Spa Resort in Navata. Een geliefde omgeving temidden van het schitterende landschap van de Alt Empordà met uitzonderlijke uitzichten op de Pyreneeën tot aan de Middellandse zee. Hier woon je heerlijk rustig terwijl je de drukte snel kunt opzoeken. Ideaal toch?

Lees meer over Torremirona

Op vakantie naar de Costa Brava

Bekijk onze villa's

Laat je inspireren