Aankomst & vertrek

Bij aankomst is alles goed geregeld

Op de dag van aankomst word je persoonlijk door ons ontvangen bij de villa. Hier is alles zo geregeld dat je na de rondleiding direct van de vakantie kunnen genieten.

We ontvangen je graag tussen 16:00 uur en 20:00 uur, maar zijn flexibel voor afwijkende aankomsttijden. Hetzelfde geldt voor de vertrektijden (08:00 uur – 10:00 uur).

Met een persoonlijk ontvangst, opgemaakte bedjes en een plons in het zwembad begint jouw vakantie meteen goed. Het enige waar jij over na hoeft te denken is welke prachtige plekjes en fantastische restaurants je wilt bezoeken.

Adres van de villa

Op onze website staat van iedere villa een handig Google Maps kaartje met daarbij een uitgebreide omschrijving over de omgeving. Het exacte adres van de villa staat op je reserveringsbevestiging en deze ontvang je van ons nadat je geboekt hebt.

Huurperiode

De minimale huurperiode is 1 week en de vaste aankomst- en vertrekdagen zijn op zaterdag en/of zondag. In het voor- en naseizoen is een verblijf van 10 of 12 dagen ook mogelijk.

Lees meer over huurperiodes

Maak het jezelf nóg makkelijker

Om het je nog makkelijker te maken tijdens je reis en verblijf kun je gelijktijdig bij je boeking handige extra’s bijboeken. Het is dan bij aankomst voor je geregeld. Denk aan grote strandlakens, een campingbedje met beddengoed voor baby’s en peuters, of een kinderstoel en extra schoonmaak.

Wil je extra luxe op vakantie?

Bekijk bij te boeken extra's
Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Zijn er nog vragen

Ier iets onduidelijk of wil je weten welke villa het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

SCHOONMAAK
LINNENGOED
ENERGIEKOSTEN
RESERVERINGSKOSTEN