Bij te boeken extra’s

Maak het jezelf nóg makkelijker

Om het je nog makkelijker te maken tijdens je reis en verblijf kun je gelijktijdig bij je boeking handige extra’s bijboeken. Het is dan bij aankomst voor je geregeld. Lees verder en ontdek de mogelijkheden.

 

Strandhanddoeken

Strandlakens nemen ruimte in beslag en zeker als je met het vliegtuig komt. Onze grote donkerblauwe strandhanddoeken zijn ideaal voor op het strand of op het ligbed bij het zwembad. Bestel ze extra bij en dan liggen ze bij aankomst voor je klaar.

Extra schoonmaak

Blijf je twee weken of langer en wil je een tussentijdse schoonmaak? Dat kan, het is tenslotte vakantie! Bestel dit bij boeking en wij zorgen dat de villa een keer extra wordt schoongemaakt.

Extra handdoeken en lakens

Vind je het handig als er een extra set schoon linnengoed (bed- en badlinnen) aanwezig is? Geen probleem, geef dit tijdens boeking aan en wij zorgen dat dit bij aankomst voor je klaar ligt.

Campingbedje

Reis je met een baby of peuter? Bestel dan vooraf een campingbedje speciaal voor kinderen tot ca. 2-3 jaar. Het bedje staat inclusief beddengoed bij aankomst voor je klaar. Handig toch?

Kinderstoel

Heb je een kinderstoel nodig? Dat is natuurlijk fijn voor de allerkleinsten. Bestel een kinderstoel gelijktijdig bij boeking dan zetten we er eentje voor je klaar.

Opklapbed

In sommige villa’s wordt gebruik gemaakt van een slaapbank. Misschien wil je liever gebruik maken van een opklapbed? Dat kan, en dit bed staat dan bij aankomst voor je klaar op één van de slaapkamers.

Huisdieren

In de meeste villa’s zijn huisdieren van harte welkom en we bieden zelfs huisdier-vriendelijke villa’s aan. Geef tijdens de boeking aan of je huisdier meekomt.

Meer over huisdieren

 

Zijn er overige wensen?

Wil je dat we alvast boodschappen voor je doen? Heb je een taxi nodig of vind je het fijn als er al een tafel is gereserveerd in je favoriete restaurant? In principe is er veel mogelijk dus neem contact met ons dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Meer informatie en vragen

Is er iets onduidelijk of wil je weten welke villa het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

SCHOONMAAK
LINNENGOED
ENERGIEKOSTEN
RESERVERINGSKOSTEN