Contactpersoon tijdens vakantie

In de buurt tijdens je verblijf

We werken vanuit de Costa Brava en zijn bereikbaar voor alle vragen die je maar hebt. En heel belangrijk: we spreken je eigen taal. Een gerust gevoel.

We zijn 24/7 bereikbaar

Tijdens je vakantie zijn we voortdurend in de omgeving aanwezig om je te helpen, de weg te wijzen of gewoon gerust te stellen. Voor noodgevallen hebben we zelfs een S.O.S nummer waarop we 24/7 te bereiken zijn. Zo staat niets in de weg om optimaal van je welverdiende vakantie te kunnen genieten.

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Zijn er nog vragen?

Wij zijn je directe aanspreekpunt op vakantie. Is er iets onduidelijk? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

 • Hoe kom ik in contact met Bonvida?

  Je kunt ons bellen of whatsappen op nummer (+34) 607 45 00 04 
  Ons directe e-mailadres is [email protected] of start gerust een Live Chat op onze website.

 • Is Bonvida aanwezig in Spanje?

  Ja, wij zijn permanent gevestigd aan de Costa Brava en zijn tijdens de vakantie je directe aanspreekpunt. Bij aankomst word je door ons persoonlijk ontvangen, en bij vragen zijn we voortdurend bereikbaar.

 • Is Bonvida betrouwbaar?

  Wij verhuren al meer dan 20 jaar luxe vakantievilla’s aan de Costa Brava, zijn hier gevestigd en hebben een ruime staat van dienst. We zijn geen grote maar wel een professionele verhuurder met veel ervaring en een breed netwerk. Onze villa’s hebben stuk voor stuk een eigen naam, worden exclusief door ons verhuurd en staan niet op websites van andere aanbieders. Met 60% vaste- en terugkerende gasten kunnen we gerust zeggen dat we een betrouwbare partij zijn die met veel passie heel het jaar door werkt aan de vakantie van velen. Twijfel je nog steeds? Bel ons dan gerust eens op! (+34) 607 45 00 04

Bekijk alle veelgestelde vragen