De Costa Brava

De Costa Brava is een uniek stukje Spanje

Als twee geliefden omhelzen de Pyreneeën en de Middellandse Zee elkaar op deze magnifieke plek, de Costa Brava, in Catalonië, in het noordoosten van Spanje. Hier ontstonden karakteristieke baaien aan de kustlijn, met kleine stranden ingesloten door bossen, steile rotshellingen en gestreeld door de helderblauwe en schuimende zee. Meer naar het binnenland zorgen musea, overblijfselen van duizend culturen, middeleeuwse bouwsels, romaanse nalatenschap en schitterende landschappen voor de uitzonderlijke aantrekkingskracht van de Costa Brava.

Er is veel te doen aan de Costa Brava

De Costa Brava bruist en je zult je hier nooit vervelen. Het biedt alle mogelijke sportieve activiteiten op zowel het vlakke land als in de bergen en op zee, verrassende culturele en feestelijke evenementen in elke plaats, bijzondere en unieke dorpjes, en niet te vergeten de creatieve gastronomie. Dit zijn slechts enkele redenen om je uit te nodigen dit kleine land te komen ontdekken.

Bonvida Tips Costa Brava

Speciaal voor jou verzamelen we de leukste informatie van de Costa Brava. Van het meest unieke restaurant tot een bijzonder museum en de mooiste intieme baai met ligbedjes.

Laat je inspireren