Handige informatie

Hier vind je allerlei handige informatie over het huren van onze villa’s. Wist je bijvoorbeeld dat er geen bijkomende kosten zijn? En dat we je persoonlijk ontvangen in Spanje? Misschien wil je ook graag meer weten over wie wij zijn of welk vliegveld in de buurt ligt en wat er allemaal voor de kinderen te doen is. Bekijk daarom nu het complete overzicht zodat je straks volop kunt gaan genieten van je vakantie aan de Costa Brava.

Bekijk de handige informatie

 

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Zijn er nog vragen?

Is er iets onduidelijk of wil je weten welke villa het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

 • Ik wil nog niet direct boeken. Kan ik een optie nemen?

  Dat ligt aan de periode, maar meestal is dit wel mogelijk. We blokkeren de villa dan even zodat je de zekerheid hebt dat de gewenste periode niet aan iemand anders wordt verhuurd. Zo heb tijd om rustig te overleggen. Stuur ons een mail op [email protected] en laat ons weten om welke villa en periode het gaat.

   

 • Hoe en wanneer betaal ik mijn boeking?

  Je betaalt je boeking via een bankoverschrijving. Nadat de boeking is goedgekeurd ontvang je van ons een boekingsbevestiging met daarop een overzicht van de kosten en de betaalgegevens. Je betaalt nooit alles vooraf, en altijd een deel bij aankomst. Lees uitgebreide informatie over aanbetalingen op onze pagina reserveren en betalen.

 • Hoeveel moet ik aanbetalen?

  De eerste aanbetaling is ca. 35% van de huursom. Uiterlijk 8 weken voor aankomst voldoe je de tweede aanbetaling (ca. 35%) en de rest betaal je bij aankomst. Exacte bedragen staan op je boekingsbevestiging, en je betaalt per bank. Lees alle informatie over betalingen op onze pagina over reserveren en betalen.

Bekijk alle veelgestelde vragen