Huis verkopen via Bonvida

Veel bezichtigingen maar geen bod, keer op keer een andere makelaar in je huis en alles klaar maken voor alweer een nieuw bezoek…daar zit je als huiseigenaar van een Spaanse woning helemaal niet op te wachten. Als je hebt besloten om je huis te verkopen wil je dat dit snel en soepel verloopt, en dat er een potentiële koper wordt aangedragen zodat je concrete plannen kunt maken. Daar helpen wij je graag bij!

Van huren naar kopen

Wij hebben een groot klantenbestand aan huurders die vaak al jarenlang bij ons op vakantie komen. Ze kennen de omgeving en Bonvida goed en een deel heeft serieuze interesse om te investeren in een Spaanse vakantievilla aan de Costa Brava. Om deze doelgroep zo goed mogelijk te bedienen hebben wij een selectie aan mooie villa’s voor de verkoop online geplaatst welke stuk voor stuk voldoen aan de wensen; een gewilde locatie aan de Costa Brava, goed onderhouden en geschikt voor verhuur.

Jouw Spaanse huis ook online op de website van Bonvida?

De koper waarnaar jij op zoekt bent kan best eens in ons klantenbestand zitten. Vergroot je zichtbaarheid en meld daarom je huis vandaag nog bij ons aan. Je huis staat dan snel online op onze website en daarmee in the picture bij meer dan twintigduizend Bonvida klanten.

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Vragen of meer informatie?

Wil je jouw villa verkopen via onze website? Neem gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

Bekijk villa's te koop
PERSOONLIJK ADVIES
TRANSPARANT
A-Z BEGELEIDING
BREED NETWERK