Huis verhuren via Bonvida

Tijdrovende e-mails en telefoontjes, tegenvallende resultaten en een lastige huuradministratie…daar wil je als huiseigenaar liever niet mee te maken hebben bij de verhuur van je tweede huis in Spanje. Maar je wilt wel profiteren van een optimaal rendement wanneer je er zelf geen gebruik van maakt. Daar helpen wij je graag bij!

Vergroot je zichtbaarheid en omzet

Wanneer je je huis via Bonvida verhuurt zorgen wij op onze website voor een professionele presentatie met mooie foto’s en een duidelijke beschrijving in drie talen. We ontvangen de betere gasten uit heel Europa en zo wordt ook jouw huis goed en snel verhuurd.

Profiteer direct van de opbrengsten

Wij rekenen géén vaste kosten, ook niet voor schoonmaak of linnengoed. Wij verzorgen de administratie en je ontvangt de huuropbrengsten ruim vóór aankomst van de gasten.

Wij nemen alles uit handen, van ontvangst tot vertrek

Van een persoonlijke sleutelafgifte en rondleiding tot de schoonmaak, linnengoed en eindcontrole, wij regelen het. Tijdens het verblijf zijn wij het directe aanspreekpunt en storingen lossen we snel en professioneel op. Tevreden gasten en goede reviews vinden we belangrijk.

Geniet van je huis wanneer je zelf wilt

Je beslist zelf wanneer het huis wordt verhuurd en kunt zo vaak als je wilt van jouw huis en het Spaanse leven genieten. Wil je dat ook bij jouw aankomst alles voor je is geregeld? Dan zorgen wij voor een schoon huis met opgemaakte bedden. Fijn toch?

Aan de Costa Brava en altijd bereikbaar

Al meer dan 20 jaar verhuren wij de betere vakantie-accommodaties van de Costa Brava. We zijn hier permanent aanwezig en hechten waarde aan contact en controle. Bonvida biedt een goed georganiseerde verhuur waarbij professionaliteit en goede service centraal staat. Voor vragen en advies zijn we voortdurend bereikbaar. Een gerust gevoel.

Wat anderen van ons vinden

Al jaren tevreden

Onze villa Marijn wordt al sinds 2006 door Bonvida verhuurd en we zijn hier heel tevreden mee. We beseffen ons dat de persoonlijke service van Jeanette en Richard in 'verhuurland' een uniek goed is en daar zijn zowel wij als huiseigenaar als onze huurders bij gebaat. Ga zo door Bonvida!

Bonvida regelt alles voor ons

Wij verhuren sinds dit jaar ons huis via Bonvida en we hebben hier geen zorgen over. Jeannette en Richard regelen alles en als er een storing is lossen ze dit snel op. Dit vinden we super belangrijk! We zien aan de reviews dat de huurders ook tevreden zijn en dat geeft ons een trots gevoel. Bedankt Bonvida! Op naar het volgende seizoen.

Complete service

Wij zijn blij met de complete service, niks is te gek en we worden altijd goed op de hoogte gehouden door Richard of Jeannette. Ons huis is steeds goed schoon en we hebben tevreden gasten. Als we er zelf zijn kunnen we ook altijd op ze rekenen. Wat wil je nog meer? Wij zijn happy met Bonvida, bedankt!

Deze villa's worden al door ons verhuurd

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw huis?

We bespreken graag samen de mogelijkheden om ook jouw huis te verhuren. Neem vrijblijvend contact met ons op via de Live Chat, bel  (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

PERSOONLIJKE ONTVANGST
KWALITEIT EN HYGIËNE
SERVICE TER PLAATSE
24-7 CONTACTPERSOON