Overwinteren in Spanje aan de Costa Brava

Heb jij er weleens aan gedacht? Voordelig overwinteren aan de Costa Brava, waar het zelfs in de wintermaanden nog 20 graden kan zijn. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de koude noord-Europese winter te verruilen voor het mediterrane klimaat in Spanje.

Steeds meer mensen verruilen de koude Hollandse winter voor het mediterrane klimaat in Spanje.

quote icon

Periode en huurprijzen

Vanaf het najaar tot het voorjaar is een selectie van onze villa’s per maand te huur, voor speciale alles-inclusief-huurprijzen. Geen hoge energierekening achteraf, gewoon duidelijkheid. Fijn toch? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Een goede villa is belangrijk

Onze villa’s behoren stuk voor stuk tot de betere accommodaties van de Costa Brava en:

 • voldoen aan alle eisen voor permanente bewoning
 • hebben centrale verwarming en zijn perfect onderhouden
 • zijn voorzien van een compleet, comfortabel en sfeervol interieur
 • hebben goede wifi

Daarnaast bieden we altijd service ter plaatse, want we zijn hier heel het jaar door aanwezig. De villa’s lenen zich ook prima uit wanneer je (remote) wilt werken en wonen in Spanje.

Waarom overwinteren bij Bonvida?

 • Fijn wonen in een luxe villa
  Bonvida verhuurt de betere villa’s waar het je aan niets ontbreekt. We hebben hoge standaarden op het gebied van onderhoud en schoonmaak. Daarom beheren wij de villa’s grotendeels zelf.
 • Altijd in een levendige omgeving
  Alle villa’s bevinden zich op plekken waar je genoeg privacy en rust hebt, maar waar je de drukte snel kan opzoeken. Er is in de buurt genoeg te beleven en ook in de winter leeft het op straat, omdat het klimaat zo aangenaam is.
 • Kennissen en kinderen gratis op bezoek
  Bij ons kun je voordelig een comfortabel huis huren voor de lange termijn, met service ter plaatse in eigen taal. Komen de kinderen langs of krijg je kennissen op bezoek? Dan zijn er geen extra kosten voor het verblijf.
 • Service ter plaatse
  Overwinteren begint bij ons met een persoonlijke ontvangst en een rondleiding zodat je na aankomst zorgeloos kunt genieten van je verblijf. Voor vragen en noodgevallen zijn we altijd in de buurt en bereikbaar. Een gerust gevoel.

Overwinteren aan de Costa Brava?

Bekijk al onze villa's

Mooie villa's om in te overwinteren

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Vragen of meer informatie?

Wil je overwinteren in één van onze villa’s? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

PERSOONLIJKE ONTVANGST
KWALITEIT EN HYGIËNE
RUST EN PRIVACY
24/7 CONTACTPERSOON