Aquabrava Roses

Aquabrava Roses

Hét favoriete uitje voor kinderen

Waterpretpark Aquabrava in Roses is het favoriete kinderuitje tijdens de vakantie. Ze beleven hun eigen avontuur bij de piratenboot op het grote pirateneiland of op het mooie Pirate Island. Dit tropische eiland heeft mini-glijbanen, rivieren, klimrekken en watervallen, alles in een 3000m2 uitgestrekt groen gebied met ligweides en speeltuinen. Kinderen vervelen zich geen minuut in dit paradijselijke waterpark.

Waterpret voor jong en oud

Er zijn waterattracties voor elke leeftijd, voor oudere kinderen en volwassenen is er het grootste golfslagbad van Europa, maar ook de Anaconda; een spannend ritje op de rivier, of de gedurfde attractie de Cobra waar je zittend met hoge snelheid door een halfpipe de diepte in valt. Vermaak en verfrissing voor iedereen in een prachtige tropische omgeving.

Faciliteiten

Naast zwembaden en waterattracties biedt Aquabrava nog meer. Op het park zijn verschillende restaurants en bars, een souvenirwinkel, kluisjes, algemene doucheruimtes, een medische dienst en een toeristisch informatiecentrum. Er is veel groenvoorziening, ligbedden zijn te huur en parkeren is gratis.

Altijd open in de zomer

Het waterpretpark is vanaf juni tot september geopend, vanaf 10:00 uur tot 19:00 uur. Kijk voor exacte datums, tijden en entreeprijzen op de website van Aquabrava.

 

Op vakantie naar de Costa Brava?

Bekijk hier onze villa’s

Deze vind je misschien ook interessant