Hypotheek in Spanje: van A tot Z voor je geregeld

Heb je een mooi huis in Spanje gevonden, maar krijg je het nu al Spaans benauwd bij het afhandelen van het contract en het rondkrijgen van de financiering? Bij ons weet je wel wat je tekent. We hebben jarenlange ervaring met Spaanse hypotheken en spreken de Nederlandse én Spaanse taal vloeiend. Daarnaast werken we samen met een paar grote Spaanse banken en hebben we een betrouwbaar netwerk van juristen, makelaars en advocaten.

Bij ons begint een hypotheek bovendien met een kop koffie (live of online) en een persoonlijke kennismaking. Doordat we vanuit Spanje opereren zijn we altijd in de buurt om je zo goed mogelijk verder te helpen, van begin tot eind. Want wanneer je een hypotheek in Spanje aanvraagt heb je iemand nodig die als een blok achter je staat. En dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Aankooponderzoek en financiering

Voor je koopcontract tekent en een hypotheek bij de Spaanse bank aanvraagt is het van belang om de staat en gegevens van de woning te onderzoeken. Wij maken het namelijk regelmatig mee dat woningen hier in Spanje worden verkocht terwijl er nog van alles mee aan de hand is. We zoeken dit allemaal voor je uit en zorgen ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

Door onze kennis en tweetaligheid kunnen we alle officiële documenten van het huis vertalen en beoordelen. Vervolgens geven we een persoonlijk advies op maat en bespreken we samen het aankoopplan. Wanneer het aankoopplan definitief is stellen we een dossier op met je gegevens en vragen we de Spaanse hypotheek voor je aan.

Waarom bij Bonvida een Spaanse hypotheek aanvragen?

 • We hebben al meer dan 20 jaar een waardevol netwerk in Spanje
  We werken uitsluitend samen met juristen, makelaars, banken en advocaten uit Spanje. Zij zijn vertrouwd met onze manier van denken en werken: deskundig, persoonlijk, transparant en professioneel.
 • Snel en effectief
  Als je een huis wilt kopen wil je zo snel mogelijk weten wat de financieringsmogelijkheden zijn. We hebben goede ingangen bij de Spaanse bank en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk wordt geholpen met een passende hypotheek.
 • Deskundig advies op maat
  Met onze kennis van de markt en jarenlange ervaring met het verhuren en kopen van een tweede huis in Spanje, ben je verzekerd van een deskundig advies. Een goede start van jouw Spaanse droom.
 • Betrouwbaar en transparant
  Dat is in deze markt helaas niet vanzelfsprekend in Spanje. Bij Bonvida dienen we enkel en alleen jouw belang en je kunt er bij ons op rekenen dat écht alles tot in de puntjes voor je wordt uitgezocht, zodat je weet waarvoor je tekent.

Zij tekenden met een gerust hart

Perfect geregeld

We hadden de moed al opgegeven maar dankzij bonvida hebben we ons huis goed kunnen financieren bij de Banco Sabadell. We zijn super tevreden over de samenwerking, en alle uitleg eromheen. Elke dag genieten we van ons huis in Spanje en zijn we dankbaar dat dit mogelijk is gemaakt. Jeannette, enorm bedankt voor je geduld, je enorme doorzettingsvermogen en tijd.

Geweldige service

Jeannette was er altijd voor ons, ook al belden we laat in de avond met vragen en zorgen. Een super persoonlijke service, wij hebben dit nog niet eerder als zo fijn ervaren. Iemand die achter je staat, met je meedenkt en het uiteindelijk gewoon regelt! Fantastisch, en wij raden Bonvida aan iedereen aan want je wordt heel goed en professioneel geholpen. Wij zijn blij met onze Spaanse droom (een prachtige finca in Valencia) die mede door Jeannette van Bonvida is mogelijk gemaakt. Een dikke merci!

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Spaanse hypotheek nodig?

We bespreken graag samen de mogelijkheden. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op en laat je adviseren. Bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

Bekijk villa's te koop
PERSOONLIJK CONTACT
DESKUNDIG ADVIES
A-Z BEGELEIDING
BREED NETWERK