Wie zijn wij

Wie zijn wij

Bonvida staat voor het goede leven in Spanje

Wij verhuren al sinds 2002 de betere vakantievilla’s aan de Costa Brava en vanuit deze mooie omgeving werken wij heel het jaar door aan jouw vakantie. Naast villa’s verhuren selecteren we de mooiste villa’s voor de verkoop, begeleiden en adviseren we over emigreren, aankoop en hypotheken in Spanje. Een druk, maar goed leven onder Spaanse zon!

Onze villa's nodigen je uit om je goed te voelen en om samen mooie herinneringen te maken.

quote icon

Verhuurservice waar je 100% op kunt rekenen

Goede kwaliteit en service van begin tot eind zijn onze speerpunten en dat betekent dat je bij ons altijd kunt rekenen op:

  • De betere vakantievilla’s
  • All-in prijzen, geen verborgen kosten
  • Persoonlijke ontvangst bij de villa
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Service en in geval van nood 24/7 bereikbaar

Het enige waar jij over na hoeft te denken is in welke restaurants je gaat eten, op welke mooie stranden je wilt liggen en welke unieke dorpen je wilt bezoeken.

Wij gaan alleen voor de allerbeste kwaliteit

We bieden een goed georganiseerde verhuur aan en we zijn selectief in de villa’s die we verhuren; liever kwaliteit dan kwantiteit. Alleen op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en alle villa’s de aandacht geven die ze verdienen. Dit doen we samen met een team van vaste medewerkers die er ten alle tijde voor zorgen dat de villa’s spic en span zijn wanneer jij arriveert. Zo ben je bij ons verzekerd van een topverblijf.

Onze website wordt druk bezocht en de villa kalenders zijn 100% up-to-date zodat je online snel en gemakkelijk een vakantievilla kan boeken. Zijn er vragen? Wij zijn voortdurend via de Live Chat, telefonisch of per mail bereikbaar.

Overige Bonvida Service

Naast het verhuren van vakantievilla’s bieden we een aantal andere exclusieve services aan en die we met evenveel passie en enthousiasme met je willen delen:

  • Aankoopbegeleiding
  • Spaanse hypotheek
  • Beheer & Onderhoud
  • Emigreren naar Spanje
  • Overwinteren aan de Costa Brava
Meer informatie

Bonvida Tips

We kennen de Costa Brava door en door, we wonen en werken er tenslotte al geruime tijd! In onze vrije uurtjes bezoeken we verborgen dorpen, ontdekken we nieuwe restaurants waar nog traditioneel gekookt wordt en genieten we van de bijzondere natuur in de omgeving. Met plezier delen we deze ervaringen zodat ook jij tijdens je vakantie volop kunt bezoeken, ontdekken en genieten!

Bekijk alvast leuke tips

Veel plezier op onze website, en we hopen ook jou binnenkort te mogen ontmoeten aan de Costa Brava.

Zonnige groeten!

Jeannette Fiévez & Richard Mulder
Bonvida Homes & Villas

Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Zijn er vragen?

Is er iets onduidelijk of wil je weten welke villa het beste bij je past? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

PERSOONLIJK CONTACT
KWALITEIT EN HYGIËNE
RUST EN PRIVACY
24/7 BEREIKBAAR