De Costa Brava

Costa Brava, een uniek stukje Spanje

Als twee geliefden omhelzen de Pyreneeën en de Middellandse Zee elkaar op deze unieke plek, de Costa Brava geheten, in Catalonië, in het noordoosten van Spanje. 

Hier ontstonden karakteristieke baaien aan de kustlijn, met kleine stranden ingesloten door bossen, steile rotshellingen en gestreeld door de helder blauwe en schuimende zee. 

Meer naar het binnenland zorgen musea, overblijfselen van duizend culturen, middeleeuwse bouwsels, romaanse nalatenschap en schitterende landschappen voor de uitzonderlijke aantrekkingskracht van de Costa Brava.

Alle mogelijke sportieve activiteiten op zowel het vlakke land als in de bergen en op zee, verrassende culturele en feestelijke evenementen in elke plaats, bijzondere en unieke dorpjes, creatieve gastronomie…

Het zijn slechts enkele redenen om u uit te nodigen dit kleine land te komen ontdekken.

Verblijf in één van onze vakantievilla´s, en ontdek de Costa Brava!

Bonvida tips!

Speciaal voor onze gasten verzamelen we de leukste informatie & tips van de Costa Brava. Van het meest unieke restaurantje in een klein dorp, tot een bijzonder museum in Girona. Maar ook de beste stranden, de gezellige terrassen en winkels…teveel om op te noemen. Bij aankomst in de vakantievilla liggen de aanbevelingen voor u klaar.

Cultuur & wijn? Bezoek Peralada!

De Costa Brava Bruist

Bekijk alvast een bijzonder mooi filmpje over de Costa Brava en ontdek wat er allemaal te doen is.

Bezoek het mooie Besalú!

BONVIDA Villas