Een tweede huis in Spanje kopen is een pensioen waar je nu al van kunt genieten

Ben jij op zoek naar je droomhuis in Spanje, op een goede locatie en die tevens geschikt is om te verhuren? Bekijk dan onze selectie villa’s die te koop staan aan de Costa Brava, of maak gebruik van onze A tot Z aankoopbegeleiding en laat ons helpen jouw huis te vinden en te kopen.

Bekijk villa’s te koop

Een Spaanse hypotheek

Heb je al een mooi huis in Spanje op het oog maar krijg je het nu al Spaans benauwd bij het rondkrijgen van de financiering? We hebben goede ingang bij de Spaanse bank en zorgen dat je zo snel mogelijk wordt geholpen met een aankooponderzoek en passende hypotheek.

Meer over Spaanse hypotheek

Je huis verhuren via Bonvida

Dat kan! En hiermee vergroot je de zichtbaarheid en omzet. Wij regelen alles, van ontvangst tot vertrek en je profiteert direct van de opbrengsten. Al meer dan 20 jaar verhuren wij de betere vakantiehuizen van de Costa Brava en zijn hier permanent aanwezig.

Meer over villa verhuren

Beheer & onderhoud

Wie past er op je huis als je er zelf niet bent? Ontdek onze service en begeleiding voor huizen aan de Costa Brava en laat je volledig ontzorgen.

Meer over beheer & onderhoud

Je huis verkopen

Als je hebt besloten om je huis te verkopen wil je dat dit snel en soepel verloopt, en dat er potentiële kopers worden aangedragen. Daar helpen wij je graag bij!

Meer over huis verkopen

Emigreren naar Spanje

Er zijn steeds meer mensen die naar Spanje emigreren. Maar wat moet je allemaal regelen? En welke voordelen zijn er?

Meer over emigreren

Overwinteren aan de Costa Brava

Ben je de koude winters beu en zou je deze graag willen verruilen voor het mediterrane klimaat waar het in de wintermaanden nog 20 graden kan zijn?

Meer over overwinteren
Jeannette Fiévez Bonvida

Jeannette Fiévez

Bonvida Homes & Villas

Zijn er vragen?

Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren. Start een Live Chat, bel (+34) 607 450 004 of mail naar [email protected]

Bekijk villa's te koop
Persoonlijk advies
A-Z Begeleiding
Breed netwerk
24/7 Contactpersoon