Overwinteren Costa Brava

Geniet in de winter van de Spaanse zon en het gezonde klimaat!

Heeft u er weleens aan gedacht? Voordelig overwinteren aan de Costa Brava, waar het zelfs in de wintermaanden nog 20 graden kan zijn.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om de koude Hollandse winter te verruilen voor het mediterrane klimaat in Spanje.

Een goede accommodatie is belangrijk

Onze villa´s behoren stuk voor stuk tot de betere accommodaties van de Costa Brava. Ze voldoen aan de eisen voor permanente bewoning, hebben centrale verwarming en zijn goed onderhouden. Daarnaast zijn ze voorzien van een zéér compleet interieur, wat zeker in de winter sfeervol is.

 

Een levendige omgeving

Onze villa´s liggen in de Alt Emporda, aan de Costa Brava, in het noorden van Spanje. Dit gebied is prima per auto te bereiken en leeft heel het jaar door!

Geen uitgestorven dorpen, maar mooie steden als Figueres en Girona liggen dichtbij.

Talloze musea, leuke winkels, wandel & fiets routes, allerlei sportieve activiteiten, culturele uitstapjes en bijzondere gastronomie nodigen u van harte uit.

Kinderen & kennissen gratis op bezoek

U bent voor een langere tijd weg. Tussentijds kunt u even terug naar huis, maar hoe leuk is het als uw kinderen of kennissen een weekje bij u langs komen?

Het verblijf is gratis, en dagelijks zijn er voordelige vluchten. Goed geregeld!

 

Service ter plaatse

U bent thuis maar ook op vakantie. We willen dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is, we zijn altijd uw directe aanspreekpunt. Wij zijn ter plaatse gevestigd, en bij vragen of problemen kunt u op ons rekenen. In geval van nood zijn we zelfs 24 uur per dag bereikbaar. Een gerust gevoel!

Periode en prijzen

Vanaf het najaar tot het voorjaar is een selectie van onze villa´s per maand te huur. Voor langere periodes in het naseizoen gelden speciale all-in prijzen. We doen u graag een persoonlijke offerte. Neem contact op.

BONVIDA Villas