Kindvriendelijke vakantie

Als de kinderen het naar hun zin hebben heeft u het ook!

De Costa Brava heeft veel te bieden voor gezinnen met kinderen. Er zijn activiteiten in alle soorten en maten, op elk uur van de dag en voor ieder weertype. Hieronder enkele kindvriendelijke suggesties:

Aqua Brava Waterpark

Kinderen raken niet uitgepraat over zwembaden en glijbanen. Aqua Brava (Roses) is een groot waterpark voor volop waterpret en speelplezier. (voor alle leeftijden!) 

Bezoek de website en bestel kaartjes online.


Speelgoedmuseum

Het speelgoedmuseum in Figueres biedt veel activiteiten, workshops & tentoonstellingen. In een speciale ruimte kunnen kinderen tekenen, schilderen en spelen met speelgoed van vroeger.

Bezoek de website van dit museum


Butterfly Park

In deze kleine tropische dierentuin kunt u samen met de kids de fascinerende wereld ontdekken van vlinders, papegaaien en andere exotische dieren! Een leuk & leerzaam uitje.

Kom alvast in de stemming op de website


Kindvriendelijk vakantiehuis

Reist u met een baby of peuter? Daar houden we rekening mee. Voor in al onze accommodaties kunt u een campingbedje en/of kinderstoel bijboeken. Handig! Het scheelt een hoop bagage en bij aankomst staat het voor u klaar. 
Bekijk de bij te boeken extra´s.


Autoreis met kinderen

De Costa Brava is prima per auto te bereiken. Toch kan een autorit veel energie vragen van kinderen. Hoe blijven ze zoet en rustig tijdens de reis? Hier een paar tips voor een gezellige sfeer op de achterbank:

  • Tablet & Apps : Spelletjes, films, muziek, lezen, alles kan!
  • Pauze: Zoek een parkeerplaats met speeltoestellen.
  • Spelletjes: Klassieke spelletjes of kleurboeken werken altijd.

Meer tips nodig? 
Op de website van de ANWB staat veel handige informatie.


Tip: Bezoek Salvador Dalí met de kids!

Salvador Dalí was een excentrieke kunstenaar met een lange krulsnor. Maar was het een genie? Of een volslagen idioot? Smeltende horloges, een telefoon in de vorm van een kreeft of een bank gevormd door grote rode lippen; het werk van Dalí is een beetje ” gek ” en dat spreekt ook kinderen enorm aan! Lees hier meer

BONVIDA Villas