Torremirona Golf & Spa Resort

Torremirona

Wij bieden een selectie luxe villa´s die zijn gelegen op het prestigieuze Torremirona Golf & Spa Resort in Navata. Een zéér geliefde plek temidden van het schitterende landschap van de Empordà, aan de Costa Brava, met uitzonderlijke uitzichten op de Pyreneeën tot de Middellandse Zee.

De luxueuze omgeving biedt rust & ruimte, een schaars bezit!

Vakantievilla op Torremirona huren?

Rustig wonen, dichtbij het strand

De drukte is snel op te zoeken, verschillende bekende kustplaatsen zijn op korte afstand. Ideaal, vooral met kinderen!

De mooie stranden van Roses, Empuriabrava en L´Escala liggen op slechts 20-25 autominuten afstand. Een genot om na een drukke dag terug te keren naar de groene natuur en rust.

Wat is er te doen op Torremirona?

Naast golf biedt Torremirona veel meer! Er is bijvoorbeeld een groot sport-en wellness centrum, met een breed scala aan activiteiten en sporten voor alle leeftijden. 

  • Fitnessruimtes
  • Tennis & Padelbanen
  • Zwembaden (binnen & buiten)
  • Spa zone met o.a. sauna & jacuzzi
  • Kidsclub
  • Kapper & Schoonheidsspecialiste
  • Restaurant

18-Holes Golfbaan

Te midden van spectaculaire meren en brede greens ligt de 18-holes (72 Par) golfbaan van Torremirona. Als u op het resort verblijft is een greenfee extra voordelig.

Golfschool & Pro Shop

De Steve Scott Golf Academy biedt golflessen aan, voor alle leeftijden! Men gebruikt geavanceerde leermethoden. In de Pro Shop verkopen (en verhuren) ze allerlei golf accessoires. Er is tevens een reparatiedienst.

Een golfclinic op Torremirona doen?

Met een golfclinic maakt u in een aantal uur kennis met de golfsport. Putten, chippen, full-swing: de nu wellicht nog onbekende golftermen worden gedemonstreerd door een professionele golfinstructeur én kunnen direct beoefend worden.

Interesse? Neem contact met ons op dan regelen we dit voor u!

Vakantievilla huren op Torremirona?

BONVIDA Villas